MDT

MDT Fryslân | Landingspagina

Doe je mee met MDT (maatschappelijke Diensttijd), dan ontwikkel je jouw talenten, ontmoet je mensen buiten je bubbel en doe je tegelijkertijd iets voor een ander en/of de samenleving. Ook kom je erachter wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Win-win dus!

Welke MDT bij jou past, ligt aan jouw eigen interesses. Er zijn MDT-trajecten op allerlei verschillende thema’s. Er is dus altijd wel eentje die bij je past!

Zo bieden wij in Franeker het traject: MDT divers Fryslân (ontdek de beste versie van jezelf). Hier ga je op ontdekkingstocht naar de beste versie van jezelf en leer tijdens deze tocht nieuwe mensen en organisaties kennen! Samen met een jongerencoach stel je een routekaart op voor jouw MDT-reis. Je ontdekt je talenten en zet deze vervolgens in bij een organisatie of activiteit naar keuze. Bijvoorbeeld een zorgorganisatie of duurzaam bedrijf. Wekelijks kom je met andere jongeren samen in het ‘basiskamp’. Je leert van elkaar, ontmoet nieuwe mensen en leert wat het is om iets voor een ander te betekenen. Ga jij op zoek naar de beste versie van jezelf?

Contactpersoon:

Julia Vellinga

0618422833 

julia@connexa.nl