Menu Sluiten

ZZ-Gezocht: JONGE ACTEURS

Rixt Hiemstra is voor JMZ (Jonge mantelzorgers) op zoek naar jongeren die willen meewerken aan een educatieve theatervoorstelling.

Met deze voorstelling willen we mantelzorg door jongeren  onder de aandacht brengen bij jongeren zelf, hun ouders  en het onderwijs. Zo willen we aandacht en begrip vragen voor jongeren die in een mantelzorgsituatie opgroeien.

Maar ook laten dat je zomaar een jonge mantelzorger kan worden. We laten jongeren zien dat ze hier niet alleen in zijn en ondersteuning kunnen krijgen.

Voor deze voorstellingen zoeken wij 2 tot 4 jonge acteurs  (m/v). M.b.v. een regisseur werken jullie een aantal scénes  uit die zichtbaar maken wat de invloed is op kinderen die zorgen voor een familielid of naaste. Het betreft ongeveer 15 voorstellingen die we willen spelen in de periode november t/m februari 2022. Jullie ontvangen voor de voorstellingen een kleine vergoeding.

Voor meer info kun: zie bijgaande flyer of neem contact op met Rixt Hiemstra

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *