Menu Sluiten

JMZ-Jonge Mantelzorgers

Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren t/m 24 jaar die opgroeien met een familielid dat chronisch ziek of gehandicapt is of een psychische aandoening heeft. Deze situatie kan een grote impact hebben op hun leven.

Is er bij jou thuis iemand lang ziek, gehandicapt, verslaafd, in de war of depressief? En moet je daarom thuis vaak meehelpen of voor een familielid zorgen? Dan ben jij een jonge mantelzorger.

In vergelijking met hun leeftijdsgenoten hebben jonge mantelzorgers maar weinig tijd voor zichzelf en voor leuke, ontspannende activiteiten. Daarom organiseert het jongerenwerk van De Skûle Welzijn regelmatig een activiteit speciaal voor deze doelgroep.

Houd voor activiteiten de website in de gaten of neem contact op met:

Rixt Hiemstra via r.hiemstra@deskule.nl of 06 42906273

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *